Het team van Enjoy Vis heet u van harte welkom! Bezoekt u onze winkel aan de Wade 31 in Zwolle, dan staan Dirk, Marlies en Peter voor u klaar. Daarnaast kunt u Enjoy Vis tegenkomen op markten in Ommen, Nieuwleusen, Reeuwijk en Ootmarsum. Onze vaste marktklanten weten dat we altijd in zijn voor een praatje!

Onderscheidende kwaliteit

Enjoy Vis staat voor gezelligheid én kwaliteit. De verse vissoorten komen dagelijks bij de groothandel in Spakenburg vandaan. We omgeven die vis met de grootst mogelijke zorg. Alle vissoorten worden continu op de juiste temperatuur bewaard. Wilt u onze échte specialiteiten proeven? Vraag dan eens naar onze gebakken vis, verse haring van het mes, roerbakschotels en ovengerechten. Ook lanceren we regelmatig iets nieuws, dus laat u eens lekker verrassen met een nieuw visgerecht!

Altijd gezellig bij Enjoy Vis

Veel klanten komen bij ons niet alleen ‘even een visje halen’. De winkel is een echte ontmoetingsplek voor veel inwoners van de Zwolse wijk Stadshagen. Bij Enjoy Vis gaat iedereen open en gezellig met elkaar om. Maar uiteindelijk gaat het toch om de kwaliteit en smaak van de vis. Kom eens langs en ervaar het zelf!


Wade 31

8043 LR Zwolle

KvK 68709226

RutgerWij staan op de volgende markten

Dinsdag Ommen Centrum 08:00 - 13:00 uur
Woensdag Reeuwijk De Lange Krag 09:00 - 16:00 uur
Donderdag Ootmarsum Kerkplein 07:30 - 12:30 uur
Zaterdag Nieuwleusen Grote Markt 08:30 - 12:30 uur